Mededelingen betreffende het Coronavirus – Fysiotherapie Goese Polder – Goes
Header afbeelding
Welkom bij Fysiotherapie Goese Polder

Wie zijn wij?

Onze praktijk bestaat al ruim 35 jaar en is gevestigd in de Goese Polder (Goes Noord). U kunt hier informatie vinden over onze praktijken in Goes en Scharendijke. Bij ons heeft u tijdens het onderzoek en de behandeling te maken met een vaste fysiotherapeut. Behandeling vindt plaats in onze behandelcabines, onze oefenruimte of, indien noodzakelijk, bij u aan huis. U kunt zowel met als zonder een verwijzing van huisarts of specialist bij ons terecht.

Mededelingen betreffende het Coronavirus

Onze praktijken zijn geopend voor fysiotherapeutische behandelingen. De fitnessruimte is momenteel vanwege de nu geldende Corona maatregelen gesloten.

Onze praktijken in Goes en Scharendijke zijn  geopend voor fysiotherapeutische behandelingen.  We behandelen volgens de richtlijnen van het RIVM en het KNGF. De oefenruimte is op afspraak geopend. We vragen iedereen om een eigen handdoek mee te nemen en een mondkapje te dragen.

We vragen iedereen die verkouden is of zich ziek voelt om thuis te blijven .

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: telefoon 0113-213633 en 06-36279565 (whatsapp/sms) voor de praktijk in Goes en 06-29154129 voor de praktijk in Scharendijke.

Als de situatie verandert zullen we dit zo snel mogelijk communiceren.

Groeten, Walter Niels, Marjolein, Mahsa en Remi.