Over ons – Fysiotherapie Goese Polder – Goes
Header afbeelding
Welkom bij Fysiotherapie Goese Polder

Wie zijn wij?

Onze praktijk bestaat al ruim 35 jaar en is gevestigd in de Goese Polder (Goes Noord). Bij ons heeft u tijdens het onderzoek en de behandeling te maken met een vaste fysiotherapeut. Behandeling vindt plaats in onze behandelcabines, onze oefenruimte of, indien noodzakelijk, bij u aan huis. U kunt zowel met als zonder een verwijzing van huisarts of specialist bij ons terecht.

Over ons

Welkom op de vernieuwde website van Praktijk voor Fysiotherapie Goese Polder

U kunt hier informatie vinden over onze praktijken in Goes. Tevens vind u nieuws op medisch gebied en links naar interessante websites.

Volg praktijk Goese Polder op Facebook.

Uitgelicht:

Voorjaar = Hooikoorts seizoen!!!

Medical taping is zeer succesvol gebleken bij het verminderen van hooikoortsklachten. De tape wordt aangebracht op de rug en heeft een remmend effekt op de overprikkeling van het immuunsysteem. Hierdoor zijn de reacties op pollen en stuifmeel veel minder dan zonder taping. Dus minder loopneuzen, niezen, tranende en brandende ogen en ook minderĀ  gebruik van medicijnen. Het tapen gedurende 2 weken geeft vermindering van klachten voor de rest van het hooikoortsseizoen. We hebben al veel mensen kunnen helpen met deze techniek.

Voor meer informatie, belt u naar onze praktijk in Goes. (Telefoon 0113-213633 of 06-36279565).

We hebben een nieuwe service.

U kunt ons voortaan ook mobiel bereiken. Dus via de WhatsApp of SMS kunt u een afspraak maken of wijzigen, een vraag stellen of gegevens aan ons doorgeven. Ons mobiele nummer is : 06-36279565.

U kunt dit nummer bij uw contacten in uw mobiele telefoon zetten.

Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via ons telefoonnummer 0113-213633.

Praktijk Goese Polder (Goes)

Locatie Scharendijke